Mes, Any
Mes, Any
2
0

El miniclub d l’hotel Marinada està pensat per a nens de 4 a 12 anys. En disposa d’una piscina de boles per a que els més petits gaudeixin. A l’exterior, plegat a les piscines, hi ha un petit parc infantil. El programa d’animació es basa en activitats, com manualitats, tallers de pintura, karaoke, maquillatge infantil, wii, películes, jocs de taula, etc.

L’hotel Marinada té una gran varietat d’activitats per a adults com són els torneigs de ping-pong, mini-golf, billar, petanca, dards, jocs de taula, bingo, zumba, aquagym… entre altres.

EAl nostre hotel familiar, els nens són els més mimats. Per això, disposem d’un variat programa d’animació. A banda del miniclub, els animadors organitzen diferent jocs com gimcanes, torneigs de dards, ping-pong, wii, etc. Els nens preparen espectàcles, es maquillen i creen les seves disfreces.

Hotel Marinada ofereix espectacles infantils tant per nens com per adults. A més els nostres animadors pinten les cares just abans que comenci l’actuació.

Cada nit, gaudeix d’un espectàcle diferent.

  -KARAOKE
  -FLAMENCO
  -FUNNY MAGIC SHOW
  -SALTIMBANKOV
  -ALOHA POLYNESIA
  -RICKY SHOW
  -MÚSICA EN VIU

  Totes les nits, abans del show, vine a ballar amb nosaltres a la mini-disco. També fem entrega dels diplomes als guanyadors de les activitats fetes durant el dia.

Rufus, la nostra mascota, cada dia passetja per l’hotel buscant amics per fer-se fotos amb ell. Impossible no trepitjar-s’hi amb ell.