Mes, Any
Mes, Any
2
0

l litoral ofereix la possibilitat de practicar nombrosos esports nàutics i de platja: des dels més tradicionals com vela, caiac, pesca, submarinisme, volei, fins windsurf o parasailing. A l’interior, l’esport continua amb escalada, senderisme, cicloturisme, rutes a cavall per paratges naturals, etc.

L’excelent climatología de Salou, fa que aquest municipi sigui una destinació esportiva per a estadas de preparació d’equips i esportistes professionals (futbol, ciclisme, atletisme, natació, esports aquàtics, etc.)

D’aquesta manera, Salou s’ha revelat com una destinació turística esportiva excepcional tot l’any. L’oferta d’allotjament i restauració s’ha adaptat a les condicions de les estades dels esportistes, que cada vegada són més nombroses.

La Costa Daurada compta amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) en la modalitat de futbol i en matèria de Multi Esports (atletisme, ciclisme, futbol i vela)..

Per als amants del golf, la Costa Daurada compta amb nombrosos camps de golf. Lumine Mediterránea Beach & Golf Community és una de les àrees de golf més grans de la zona, que destaca per l’amplitud i qualitat dels seus greens, situat en un entorn natural privilegiat.